Hemsida WordPress

WordPress är som den schweiziska armékniven i den digitala världen – mångsidig, pålitlig och redo att hjälpa dig skapa allt från enkla bloggar till komplexa e-handelsplattformar.

Innehåll

Hemsida byggd i wordpress, som en rymdraket för ditt företag!

Enkelt men Kraftfullt – Perfekt för Nybörjare och Proffs

Obegränsade möjligheter - skräddarsydda lösningar

Det bästa med WordPress är att det är otroligt användarvänligt, men ändå tillräckligt kraftfullt för att tillfredsställa de mest krävande utvecklarna. Är du nybörjare kommer du ganska snabbt hitta rätt i WordPress och självklart finns vi tillgängliga under hela processen för att hjälpa dig.

Samtidigt är plattformen otroligt flexibel för utvecklare som vill skräddarsy varje pixel och funktion. Den öppna källkoden gör det enkelt att anpassa och utöka funktionaliteten för specifika behov. Det är som en lekplats där du kan börja med enkla klossar och sluta med ett digitalt mästerverk.

WordPress är världens mest populära CMS, driver över 40% av alla webbplatser.
Enkel att använda, även för icke-tekniska användare, med intuitivt gränssnitt.
SEO-vänlig med inbyggda verktyg som optimerar din webbplats för sökmotorer.
Responsiv design garanterar att din webbplats ser bra ut på alla enheter.

"Att använda WordPress är som att ha en magisk låda med verktyg – du kanske inte vet vad allt gör, men det funkar!"

3 snabba USPar om Wordpress

Säkerhet

WordPress har starka säkerhetsfunktioner och stöder tillägg för att skydda din webbplats mot hot som hacking och skadlig kod.

Integrationer

Plattformen erbjuder enkel integration med populära verktyg som Google Analytics, Mailchimp och sociala medieplattformar för bättre marknadsföring och analys.

Flera språk

WordPress stöder flerspråkiga webbplatser genom plugins som WPML, vilket gör det lätt att skapa globala webbplatser.

Är ni en reklambyrå eller...?

Vi vill påstå att vi är så mycket mer, vi kan vara din webbyrå, din marknadsföringsbyrå eller din digitala byrå. Allt beroende på dina behov. Det är så det funkar att vara en fullservicebyrå helt enkelt!

Jag heter Sven-Ingvar Petersson och jag har haft hand om Hammers webbsidan ända sedan den första efter att föreningen startat om efter konkursen 2005. De första åren via Idrott-online och liknande tjänster där man var tämligen låst till vad man kunde göra men det var en utmaning i sig. Så småningom gick vi över till en egen designad webbsida och ännu lite senare så hörde Fredric Spendrup på FredagMorgon av sig och undrade om inte han kunde få hjälpa till med en nyare och mer responsiv webbsida och det har jag absolut inte ångrat att jag gick med på. Vi är nu inne på den andra versionen som Fredric designat och lagt upp. Allt har sket i samförstånd och Fredric har hela tiden haft lätt för att omsätta mina tankar och idéer till verklighet. Själv är jag van vid att knacka html-kod och uppskattar inte alltid de grafiska gränssnitten och då är det skönt att ha Fredric till hjälp. Ibland så löser han de bekymmer jag har men lika ofta så blir det att han visar hur jag själv skall göra det hela och på det viset lär även jag mig en del
Läs mer
Sven-Ingvar Petersson

Webbansvarig,

Halmstad Hammers

Vi är supernöjda med vår nya hemsida. Mycket professionellt framtagen. Ett fantastiskt samarbete. Jag kan verkligen rekommendera FredagMorgon.
Läs mer
Sofia Söderqvist

Marknadsansvarig,

Byggakademin

FredagMorgon ser alltid lösningar oavsett problem och ger snabb respons på stort som smått med ett professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera FredagMorgon.
Läs mer
Maria Möllborn

Digital kommunikatör/ Webbansvarig,

Depend Cosmetic

Vi har under en längre tid samarbetat både med Fredrik och Erica som byggt våra hemsidor. Fredrik har varit mycket tillmötessgående och kreativ samt alltid snabb med att lösa problem som uppstått med hemsidan. Erica är en fantastisk idéspruta inom webbdesign och marknadsföring, hon har en förmåga att tänka utanför boxen. Båda har varit mycket tillmötesgående och vi har alltid upplevt en personlig service och engagemang vid våra möten. Vi kan inte annat än att rekommendera Fredrik och Erika för deras kunnande och förmåga att ta fram en färdig produkt från första idén till färdigt resultat.
Läs mer
Hans Nilsson

Ägare,

AHN Kiropraktorerna

Med proffessional hjälp från FredagMorgon har vi utvecklat en lättnavigerad e-handelsplatform som snabbt har blivit vårt absolut viktigaste verktyg för nå ut till nya och befintliga kunder och stärka vårt varumärke på en global marknad.
Läs mer
Peter Anjou

Creative Director,

Simmer Style

Vi kan varmt rekommendera FredagMorgon. Vår hemsida kulturlampan.se blev riktigt bra med hjälp av grafisk profil och fredagMorgons kunskaper inom webbdesign. Denna byrå är komplett för ett företag, skönt med mindre byrå som bryr sig på riktigt om att kunden skall bli nöjd.
Läs mer
Maria Randow - kulturlampan.se

För dig som vill läsa mer kommer här en novell om Hemsida Wordpress

SEO-vänligt – Gör Google Glad

Har du hört att ”om du inte syns på Google, så finns du inte”? Det är visserligen en överdrift, men det är ingen tvekan om att sökmotoroptimering (SEO) är nyckeln till att synas online. WordPress är byggt med SEO i åtanke och hjälper dig att optimera varje sida och inlägg så att Google älskar din webbplats.

Med populära SEO-plugins som Yoast SEO eller All-in-One SEO Pack kan du enkelt optimera titlar, meta-beskrivningar, och till och med analys av ditt innehåll. WordPress gör det lätt att hålla koll på alla de små detaljerna som gör stor skillnad för hur väl din webbplats rankas i sökresultaten. Och ju högre du rankar, desto fler besökare – och potentiella kunder – kommer att hitta dig.

WordPress är det mest använda innehållshanteringssystemet (CMS) globalt, och driver över 40% av alla webbplatser på internet, vilket gör det till en branschstandard för webbutveckling.
WordPress används för att bygga allt från enkla bloggar och portföljer till avancerade e-handelssidor och företagsplattformar, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla projekt.
WordPress har en robust användarhantering, vilket innebär att du kan tilldela olika roller som administratör, redaktör eller författare, och begränsa åtkomstnivåer efter behov.
WordPress kan enkelt skalas upp från en liten personlig blogg till en stor företagswebbplats eller e-handelsbutik, vilket gör det perfekt för långsiktig tillväxt.

"WordPress är som en skräddarsydd kostym för din webbplats: ibland behöver du lite extra tweaks, men alltid välklädd och funktionell!"

Responsivt och Mobilvänligt – För Alla Skärmstorlekar

Idag surfar fler människor på sina mobiltelefoner än på sina datorer. Det betyder att din webbplats måste vara lika snygg och användarvänlig på en smartphone som på en stor datorskärm. Lyckligtvis gör WordPress det enkelt att skapa responsiva webbplatser som automatiskt anpassar sig efter olika skärmstorlekar.

De flesta moderna WordPress-teman är mobilvänliga från början, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att skräddarsy din webbplats för varje enskild enhet. Din webbplats kommer att se bra ut, oavsett om dina besökare använder en surfplatta, en mobil eller en laptop – allt utan att du behöver lyfta ett finger.

Ständigt Uppdaterad och Säker – Sova Lugnt På Natten

När det kommer till att driva en webbplats, är säkerheten en av de viktigaste faktorerna. WordPress är en säker plattform som ständigt förbättras med regelbundna uppdateringar för att skydda mot nya hot. Dessutom har WordPress ett aktivt community av utvecklare och användare som snabbt fixar buggar och säkerhetshål.

För extra trygghet kan du installera säkerhetsplugins  som ger dig ännu mer skydd mot skadliga attacker och hackare. Dessa plugins övervakar din webbplats dygnet runt, så att du kan fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över potentiella säkerhetsproblem.

WordPress tillåter dig att enkelt justera dina URL-strukturer (permalänkar) för att vara mer SEO-vänliga och användarvänliga, vilket gör din webbplats lättare att navigera och hitta.
Med WordPress kan du smidigt integrera sociala medier genom plugins, vilket gör det enkelt att dela ditt innehåll och öka din närvaro på plattformar som Facebook och Instagram.
Wordpress gör att din hemsida tar fart som en raket!

WordPress – Din One-stop-shop för Digital Framgång

Sammanfattningsvis är WordPress en mångsidig, kraftfull och användarvänlig plattform som passar både nybörjare och experter. Med dess flexibilitet, omfattande plugins, SEO-vänlighet och säkerhetsfunktioner erbjuder WordPress allt du behöver för att skapa och underhålla en framgångsrik webbplats.

Så, om du letar efter en lösning som växer med ditt företag och samtidigt gör det enkelt att hålla koll på allt från design till säkerhet och SEO – då är WordPress ditt självklara val. Varför vänta? Börja bygga din drömwebbplats med WordPress idag!

WordPress har ett inbyggt mediebibliotek där du enkelt kan ladda upp, organisera och redigera bilder, videor och andra filer för att använda på din webbplats.
WordPress integreras enkelt med tredjepartstjänster som FortNox, SWISH, Klarna och andra betalningslösningar, vilket ger fullständig kontroll över din webbplats prestanda och funktionalitet.
Eftersom WordPress är ett open-source-projekt stöds det av en global community av utvecklare, designers och användare som ständigt förbättrar och delar resurser.

Har du läst så här lång är det nog dags att kontakta oss!

Vi tycker det är väldigt trevligt med både telefonsamtal, mail och personliga möten. Varför inte skicka iväg en kontaktförfrågan så hör vi av oss, helt förutsättningslöst, för att se hur vi kan hjälpa er att komma till nästa nivå!

Kontakta oss

Frågor och funderingar? slå oss en pling. Söker du en specifik person klicka här.

Du har inte tid att ringa, släng iväg ett mejl så hör vi av oss så fort vi kan.

Johanna Majjgren

Senior Digital Strateg.

Hur kan jag hjälpa dig?